Digitoegankelijkheid

De informatie op de website van Summerschool 2023, onderdeel van het A+O fonds Rijk, moet voor alle rijksmedewerkers zo toegankelijk mogelijk zijn. Het A+O fonds Rijk wil met deze website zo volledig mogelijk voldoen aan de eisen van DigiToegankelijkheid. Daarom is het websiteontwerp aangepast om de website beter digitoegankelijk te maken. In mei 2023 is een digitoegankelijkheidscan uitgevoerd.

Verklaring

A+O fonds Rijk streeft ernaar om de eigen online informatie en dienstverlening toegankelijk te maken, overeenkomstig het Tijdelijk besluit digitale toegankelijkheid overheid. U kunt deze verklaring vinden in het register van toegankelijkheidsverklaringen:

Status toegankelijkheidslabel van Summerschool 2023. Volg de link voor de volledige toegankelijkheidsverklaring.

Een overzicht van alle websites, mobiele applicaties en verklaringen van A+O fonds Rijk is beschikbaar via de link https://www.aofondsrijk.nl/toegankelijkheid/(externe link)

Feedback en contactgegevens

Loop je tegen een toegankelijkheidsprobleem aan? Of heb je een vraag of opmerking over toegankelijkheid? Stuur dan een mail naar info@summerschool2023.nl. Wij helpen je graag!

Wat kan je van ons verwachten?